Η ProQuest έχει σφυρηλατήσει μια φήμη 70 ετών ως η πύλη στη γνώση του κόσμου, τόσο για διατριβές σε κυβερνητικά και πολιτιστικά αρχεία όσο και σε ειδήσεις όλων των μορφών. Η ύπαρξή της είναι απαραίτητη για τις βιβλιοθήκες και άλλους οργανισμούς των οποίων η αποτελεσματική λειτουργία εξαρτάται από την παροχή ολοκληρωμένων, αξιόπιστων πληροφοριών.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε μέσα στην τεράστια δεξαμενή πληροφοριών της ProQuest,    μέσω τεχνολογικών καινοτομιών που επιτρέπουν στους χρήστες να εντοπίσουν άμεσα τις σωστές, ακριβείς πληροφορίες. Η εταιρεία σήμερα αναπτύσσει την καινούργια της πλατφόρμα, η οποία κινείται πέρα από την απλή πλοήγηση προκειμένου να ενθαρρύνει τους ερευνητές να χρησιμοποιούν, να δημιουργούν, και να μοιράζονται περιεχόμενο επιταχύνοντας έτσι την παραγωγικότητα στην έρευνα.

Ως δραστήριος και ταχέως αναπτυσσόμενος οργανισμός, το 2009 η εταιρεία ξεκίνησε την πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία Summon ™, ένα μοναδικό απόκτημα για τις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες που το χρησιμοποιούν. Το 2010 η ProQuest επεκτάθηκε σε εταιρικές και κρατικές αγορές, παρουσιάζοντας το ProQuest Dialog™ και αποκτώντας την Congressional Information Services και την University Publications of America. Στις αρχές του 2011 η ProQuest απέκτησε την Ebrary, και διεύρυνε έτσι την βάση δεδομένων της περιλαμβάνοντας e-books και αυξάνοντας  την ήδη υπάρχουσα τεχνογνωσία της επιχείρησης, η οποία περιλαμβάνει επίσης  εταιρείες όπως η Serials Solutions ®, η RefWorks-COS ™, και η Bowker ®.

Αντιπροσωπευτικά προϊόντα

·         ABI/INFORM Complete™

·         ProQuest Dissertations & Theses Database

·         Patrologia Latina Database

·         Acta Sanctorum

·         IBSS: International Bibliography of the Social Sciences

·         Digital National Security Archive

·         Documents on British Policy Overseas

·         Early English Books Online™, 1475-1700

·         Periodicals Archive Online

·         ProQuest® Education Journals

·         ProQuest Psychology Journals™

·         ProQuest Nursing & Allied Health Source™

·         Linguistics and Language Behavior Abstracts

·         ProQuest Political Science

·         Worldwide Political Science Abstracts

Περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες από την ProQuest

 

Συνεργάτες

    

  

 


      

     

Biblionet

eBooks

 

Open Journal Systems

     

RIFIS Project

Go to top